Tiden går fort och redan nästa vecka börjar vårterminen på Donnum Ferrum. Vi vill därför påminna och informera om Donnum Ferrums årliga klubbtävling som kommer att vara den 9/3 2019 i Möllan (Folkets hus Mölndal). Notera att vi, sedan förra inlägget, förtydligat detaljerna för deltagande med  att det är OK att man oavsett tjej eller kille kan anmäla sig som förare respektive följare och att det är OK att dansa tjej-tjej och kille-kille.

Klubbtävlingen är en tradition då klubbens tävlingssektion bjuder in klubbens medlemmar att delta i en tävling i antingen bugg eller foxtrot. Vi planerar också ha en Jack n’ Jill tävling då man lottas ihop med en partner. För mer detaljer om deltagande vänligen se nedan. Alla par som anmäler sig till klubbtävlingen i bugg får dessutom gå kursen klubbtävlingsträning (KTT) gratis. Under kursen får man träning, tips och coachning inför tävlingen. KTT kommer att ligga på söndagar mellan kl 20:00-21:30, och man anmäler sig som vanligt på vår hemsida https://dans.se/dfe/shop/?event=79795. Kursledarna för KTTn är Lisa, Mikael H, Mikaela och Peter. Anmäler man sig till KTT registreras man för tävlingen. Anmälan är fortfarande öppen så ut och leta efter en partner att anmäla dig tillsammans med ☺.

Klubbtävlingen brukar bli en riktigt rolig och inspirerande dag och vi hoppas att så många som möjligt ställer upp i någon av de olika grenarna i tävlingen eller kommer som publik. Utöver en massa bra dans i tävlingen planeras bland annat uppvisning och lotteri.

Mer information kommer, så håll utkik på våra olika forum; hemsidan, facebook och instagram.

Varmt välkomna önskar vi i planeringsgruppen för klubbtävlingen

För att få delta i klubbtävlingen i bugg:

  • Båda i paret måste vara medlemmar i Donnum Ferrum.
  • Ingen i paret får ha eller ha haft tävlingslicens. Man får inte heller träna eller ha tränat med tävlingsgruppen mer än tre tillfällen.
  • Ingen i paret får vara instruktörer i Donnum Ferrum.
  • Paret ska vara föranmält via vår hemsida till KTT.
  • Tjej som kille kan anmäla sig som förare respektive följare. Det går även lika  bra att dansa tjej-tjej och kille-kille.

För att få delta i klubbtävlingen i foxtrot:

  • Båda i paret måste vara medlemmar i Donnum Ferrum.
  • Paret ska vara föranmält via vår hemsida till klubbtävling i foxtrot.
  • Tjej som kille kan anmäla sig som förare respektive följare. Det går även lika  bra att dansa tjej-tjej och kille-kille.

För att få delta i klubbtävlingen i Jack n’ Jill:

  • Här får alla delta, mer information om hur man anmäler sig kommer.
  • Tjej som kille kan anmäla sig som förare respektive följare.

Finns frågor om deltagande vänligen kontakta din instruktör som kan hjälpa dig att komma i kontakt med någon av oss i planeringsgruppen.