Oj vad tiden går fort! Kursomgång VT1 närmar sig nu sitt slut och det är dags att anmäla sig till kursomgång VT2. Anmäler dig till kurserna gör du på vår hemsida: http://dfe.se/kurser/.

Det är för övrigt händelserika dagar i Donnum Ferrum. Det planeras för klubbtävling, årsmöte, fettisdag, jubileumsfest och fler fridanser.
Fettisdagen – tisdagen den 5 mars kommer vi att ha fridans och det ryktas om att det kommer att serveras semlor – Hoppas vi ses!

Under 7 söndagskvällar har 23 danspar finslipat stilen med hjälp av stöttande instruktörer inför klubbtävlingen som äger rum på Möllan lördag den 9 mars kl. 10:00. Det kommer att bli en händelserik dag med buggtävling, foxtävling och en Jack ’n Jilltävling. Anmäla dig till Jack’n Jill kan du göra på plats. Vi önskar dig välkommen till Möllan för att hjälpa till att heja fram dansparen.

Tisdag den 12 mars kl. 18:00 är det dags för Donnum Ferrums årsmöte i Medborgarhuset i Gamlestaden. Föredragningslista och valberedningens förslag till ny styrelse hittar du på vår hemsida. Årsmöteshandlingarna kommer att finnas i caféet en vecka innan årsmötet. Vi hoppas att få se dig på årsmötet, din röst är viktig. Välkommen!

Styrelsen