Hej alla i Donnum Ferrum!

Det är med tacksamhet och stolthet vi i dag blickar tillbaka på en termin fylld av dans, glädje och gemenskap. Aktiviteterna i klubben frodas och det håller styrelsen sysselsatt. Ungdomsgruppen växer och våra tävlande par gör riktigt bra ifrån sig på tävlingarna.

Höstens kurser har öppnats och vi hoppas att du ser till att anmäla dig. Det är fantastiskt med alla medlemmar som delar med sig av sitt engagemang och sin fritid för att vi ska kunna vara en levande och utvecklande klubb.

Stort TACK till er alla, ingen nämnd och ingen glömd! Innan vi önskar er en fin sommar fylld av dans vill vi informera om följande:


Fridanser

Vi har två fridanstillfällen kvar under våren. Den 21 maj kl 18:00-21:00 fyller Donnum Ferrum 30 år och vi kommer under kvällen att bjuda på tårta. Anmälan till arrangemanget hittar du på Facebook. Vårens sista fridans blir den 28 maj kl 18:00 -21:00 Hoppas att vi ses – Välkomna!

SM i dans

SM i dans hålls i år den 29 maj – 2 juni. Donnum Ferrum kommer att vara representerade och vi önskar de tävlande lycka till. Jubileumsfest 26 oktober Ingen har väl missat att Blender kommer att spela på vår Jubileumsfest den 26 oktober? Anmälan kommer att öppna upp inom kort. Se till att anmäla dig, antalet platser är begränsat. Mer info kommer på Facebook och på vår hemsida www.dfe.se.

Foxtrot och jivekurs med Tobias Wallin

Vi har äran att presentera en ny kurs för våra medlemmar. Under senare delen av höstterminen kommer klubben att anordna en två dagars helgkurs med Tobias Wallin, känd från Let’s dance. Temat kommer att vara foxtrot och jive. Håll utkik efter mer information på Facebook och på vår hemsida
www.dfe.se.

Vårfest 2020

Nu är planeringen av vårfesten 2020 igång! Vi har fått ihop en liten grupp som behöver växa och bli större. I ett första skede kommer lokal och band att bokas. Vill du vara med och påverka och stötta upp med planeringen? Mejla ditt intresse till info@dfe.se, alla krafter behövs! Mer info kommer på Facebook och på vår hemsida www.dfe.se.

Betala med Swish i vårt café

Från och med hösten-19 kommer vårt café och vår klubb att vara kontantfri. Välkommen att betala med Swish.Är du intresserad av att engagera dig i föreningen? Mejla till info@dfe.se eller kom fram och prata med någon av oss i styrelsen när du ser oss på klubben. Nya bilder på styrelsens medlemmar och vem som har hand om vad, finner du på www.dfe.se/vem-gor-vad/styrelsen/. Vi välkomnar alla ideella krafter!

Vilken höst! Fylld av kurser, fridanser och jubileumsfest – kan det bli bättre? Vi önskar nu alla en riktigt skön sommar med mycken dans så ses vi i höst!

Donnum Ferrums styrelse genom ordförande Anette Marting